Om Donya

DONYA

 

Donya är en ideell förening som fungerar som ett scenkonstnätverk bestående av fria konstnärer, grupper och pedagoger. Föreningen skapades år 2014 av utgångselever från den fysikska teaterutbildningen ”Linjen för scenkonst” på Valla folkhögskola. Tanken var att skapa ett nätverk där man kunde inspirerar och hjälpa varandra att skapa projekt och föreställningar.

 

Föreningen uppmuntrar till och arbetar för fri kreativitet och samarbete mellan olika konstformer. Som nätverk driver vi olika projekt, föreställningar och workshops i olika konstellationer, allt efter våra medlemmars interesse. Vidare vill föreningen underlätta för skapandet genom att hjälpa till med administration och marknadsföring. Föreningen samarbetar också med kommuner, skolor, och andra aktörer inom området. Föreningen har sin bas i Linköping där vi verkar för ett mer levande kulturliv.

 

I nätverket finns en bred och varierad kompetens av scenkonstnärer, producenter, skådespelare, pedagoger, teatergrupper, sångare, regissörer, clowner , dansare, filmarbetare, musikalartister, eldkonstnärer. Våra medlemmar kommer från flera olika nordiska länder och Baltikum.

 

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Mycket händer - gilla oss på Facebook, så missar du inget!

...eller följ oss på Twitter.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved