Simon Manns

 

SIMON MANNS

 

Simon har över 20 års erfarenhet av att arbeta med scenen och film professionellt. Han har turnerat Sverige runt fler gånger än han kan komma ihåg. Hans konstnärliga talanger har tagit honom till bland annat till Nord Amerika, Afrika och större delan av Europa men har huvudsakligen arbetat i Sverige och Skandinavien.

 

Mestadels har Simon stått på scen som skådespelare och artist men har även regisserat och koreograferat ett flertal föreställningar. Hans professionella karriär började i Showgruppen Ung utan Pung och har över 2000 föreställningar i bagaget. På scen har Simon jobbat med bland annat Kjell Bergkvist, Leif Andree och Paula McManus för att nämna några namn. Scenen är Simons verkliga expertis oavsett om det handlar om att sätt ljus eller producera, till att agera, sjunga, dansa eller slåss.

 

Framför kameran har Simon medverkat i ett flertal filmer och serier där av en outgrundlig anledning ett flertal blivit prisbelönta. Även här huvudsakligen som skådespelare men också som fightkoreograf. "Återträffen" är den senaste filmen.

 

När Simon inte arbetar som skådespelare, stuntman eller fightkoreograf så undervisar han på olika platser och institutioner. Simon är certifierad pedagog i teater och Dramatic Combat.

HIGHLIGHTS

 

IMDB

 

NSFS

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved